BEMER bérlés országos szállítással, kaució nélkül

BEMER bérlés szolgáltatásunk igénybevételével a telefonos megrendeléstől számított 24 órán belül otthonában kezdheti el a terápiát. A BEMER terápia kipróbálása előtt szeretné megtudni, hogy mik a Bemer terápia ellenjavallatai? Érdeklik az eredmények, és az, hogy konkrétan az Ön problémáira használható-e a terápia?

Hívjon bátran hétvégén is, és átbeszéljük, mit adhat Önnek és családjának a Bemer terápia. +36706324474

bemer matrac bemer bérlés bemer terápia bemer

A bérlés árakról: Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, és nem is szeretnénk az árral versenyezni, így további kedvezményeket csak 3 hónapos vagy hosszabb bérlés díjából tudunk adni. A gyorsasággal (a telefonos megrendelés napján kiszállítjuk a készüléket), 7*12 órás ügyfélszolgálattal (h-P 8-20 óráig bármikor hívhat) és a szolgáltatás minőségével szeretnénk kitűnni a tömegből. Éljen a lehetőséggel, hívjon most! +36706324474

Classic Set

70 000 FT / 4 hetes bérlés

bemer classic set bérlés

BEMER Classic set a 3. generációs alapkészülék. A készülékcsomag tartalmazza a Classic vezérlőegységet, amely egy időben egy kezelést tud vezérelni, egy BEMER matrac kezelőegységet, egy B.spot kis felületű lokális kezelőegységet és a B.pad (sál) nagy felületű lokális applikátort.

A terápiás hatása mind a Classic, mind pedig a Pro készüléknek azonos.

Tulajdonságok
10 intenzitás szint
3 előre definiált program

Nyomógombos kijelző, egy Bemer jeladó
Nappali üzemmód és éjszakai üzemmód (6, 7, 8 órás alvás idővel)

Pro Set

80 000 FT / 4 hét

bemer pro set bérlés

A BEMER Professional készülékcsomag a legmagasabb felszereltségű BEMER típus. A Professional készülék legnagyobb előnye az időtakarékos kezelési lehetőség. A Pro vezérlő egy időben kettő kezelést is tud vezérelni, így akár feleannyi időből megoldható a kezelés. A set tartozéka egy BEMER matrac, egy B.pad nagy felületű lokális applikátor, egy B.spot kis felületű lokális applikátor és egy B.Light fényterápiás applikátor is.

Tulajdonságok
10 intenzitás szint
3 előre definiált program és 9 szabadon összeállítható program egyedileg testre és panaszra szabva az Ön igényei alapján.

Érintőképernyős kijelző, dupla BEMER jeladó, két egymástól független program vezérlésére
Nappali üzemmód
Éjszakai üzemmód (6 és 10 óra közötti tetszőleges alvás idővel)

Szia

BEMER terápia

A BEMER terápia alkalmazása olyan betegségek esetén kifejezetten ajánlott, amelyeknek oka, vagy velejárója a nem elégséges vazomóció okozta gyenge mikrokeringés. A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője lehet. A BEMER-nek nincs alternatívája. Semmilyen gyógyszeres, vagy egyéb terápia nem hat a kiserek rugalmas érfalmozgására, vazomóciójára, csak a BEMER. A BEMER, mint biztonságos orvostechnikai eszköz, stimulálja a korlátozottan működő vazomóciót, serkentve a mikrokeringést ami az egész szervezetre hatással van. Amikor a BEMER készüléket még csak kipróbálási céllal használtam, már akkor kiderült, hogy rengeteg különböző esetben már pár kezelés után pozitív visszajelzéseket tapasztaltam és kaptam vissza vendégeimtől is. Miután jobban megismertem kiderült, hogy ez az egyetlen ismert terápiás lehetőség, amellyel hatékonyan lehet befolyásolni a kisereink pumpálását, ezáltal a mikrokeringésünk minőségét. Leginkább ezen múlik az, hogy a sejtjeink az egész testünkben megkapják-e azt, ami nekik jár (oxigén, tápanyagok), vagy sem. A hajszálér keringés helyreállításával a BEMER terápia segítséget nyújt az immunrendszer megerősítésében és a szervezet öngyógyító folyamatinak beindításában és támogatásában.

Mi történt azóta?
Rengeteg, pozitív eredmény.

Miért előnyös a bérlés?

  • A terápiát számos orvosi rendelőben és kórházban alkalmazzák, de a legtöbb egészségügyi hasznot a rendszeres (legalább napi 2-szeri minimum 2 hónapos) otthoni alkalmazás jelenti.
  • Készülék bérlés esetén nem kell kezelőhelyre járnia, így időt és utazási költséget takaríthat meg.
  • Otthonában, naponta többször alkalmazhatja a BEMER terápiát, így gyorsabban regenerálódik.
  • A BEMER kezelés hatása 12-14 óra, így a 24 órás hatás kizárólag napi többszöri, otthoni használattal biztosítható.
  • Az egész család korlátozás nélkül használhatja a készüléket és akár az ügyfeleit is kezelheti a bérelt készülékkel, cél, hogy minél többen használják a készüléket.
  • Kizárólag otthonában valósítható meg a BEMER alvóprogram használata. Az alvóprogram segít a könnyebb elalvásban, a mélyalvási fázisban fokozza a szervek megújulási folyamatát, méregtelenít, ébredési fázisban friss ébredést eredményez.
  • BEMER egy olyan csúcstechnológiás eszköz, melyre minden családnak, masszázsszalonnak, rendelőnek, sportegyesületnek, gyógytornásznak szüksége lenne. Mivel egyhavi bérleti beszámításra kerül a vételárba, így a BEMER bérlés kiváló kipróbálási lehetőség vásárlás előtt.